Suunnittelijoille

Miksi valita valaisimet Jupeledilta?

Olemme testauttaneet tuotteemme SGS Fimko Oy:llä, joten teknisesti tuotteet ovat vaatimusten mukaisia Euroopan markkinoille.
Kolmannen osapuolen testauksella olemme halunneet saada varmuuden tuotteiden laatutasosta.

Testissä testattiin eritoten virtalähteiden soveltuvuutta ja vaatimusten mukaisuutta. Virtalähteissä vaaditaan riittävä eristystaso, jottei valaisimen runkoon pääse johtumaan verkkovirtaa ja näin ollen aiheudu vaarallisia tilanteita valaisinten kautta. 

Kaikki tuoteryhmät mukaan lukien palautusprosenttimme on alle 1. 

Tähän on useita syitä, mutta suurimpana tekijänä on panostus valaisimien laadukkuuteen ja yhä kovenevasta kilpailusta huolimatta pysyminen laadukkaissa materiaaleissa. 
Kaikki valaisimemme ovat alumiinirunkoisia ja erillisellä, pikaliittimellä valaisimeen kytkettävällä virtalähteellä. Näiden tekijöiden vuoksi valaisimille on odotettavissa pitkä käyttöikä. 
Valaisimiin olemme myös valinneet valonohjausmateriaaleiksi PMMA-kestomuovia heikomman PC-muovin sijaan. Merkittävin ero näiden materiaalien välillä on se, että PC kellastuu muutaman vuoden sisällä. 

Toimimme valaisinasioissa vain yritysasiakkaiden kanssa, mikä on omiaan vaatimaan korkeaa laatutasoa valaisimille. Juuri tämän asiakasryhmän vuoksi olemme edistäneet valaisimien asennusta ja tehneet sen mahdollisimman vaivattomaksi sähköurakoitsijoille.

Tästä asennustavasta alla kuvaesimerkki; pikaliittimillä oleva kytkentärasia, joka on valittavissa joka tuotteelle. 

Toteutamme asiakkaidemme kanssa joustavasti erilaisia ratkaisuja kohteisiin. Varsinkin suurempiin kohteisiin saamme yhdessä laadukkaiden valaisinvalmistajien kanssa haettua sopivat ratkaisut. 

Valaisimiamme on saatavilla eri himmennyksillä: TRIAC, DALI, 1-10V tai painonappi. 
Suunnattaville alasvaloille haettavissa eri polttokulmilla olevia ratkaisuja.
Alasvaloja saatavilla monenlaisilla rungon väreillä. 
Tarvittaessa voidaan toimittaa alasvaloja, joiden valonväriä (3000K, 4000K tai 6000K) voidaan muuttaa dippi-kytkimellä.

Valmistamme valonauhaa alumiiniprofiilien kanssa määrämittaan esimerkiksi kerrostalokohteisiin. Hinnoittelumme on kilpailukykyistä ja valonauhojen syöttöjohdolle on saatavissa erilaisia, jokaiselle sopivia kytkentätapoja. Saatavissa useita eri teholuokkia nauhoille ja useita malleja profiilille.

Valonauhan valmistus määrämittaan

Pyrimme pitämään toimitusketjumme suorana ja olemme itse aina henkilökohtaisesti yhteydessä valaisinvalmistajiin, joten hinnoittelumme on kilpailukykyistä. 

Olemme karsineet liiketoiminnastamme kaiken ylimääräisen pois ja pidämme ydintoimintamme eli yhteistyön sähköalan ammattilaisten kanssa tehokkaana.
Tämän vuoksi organisaatiorakenteemme on yksinkertainen ja tehokas ja näin kulupohjamme kevyt. Tämä näkyy varmasti myös hinnoittelupuolella. 

Tarkoituksena on ollut  alusta asti varastoida runsaasti menekkituotteita, jotta yritysasiakkaamme saavat haluamansa 1-2 arkipäivän toimitusajalla. Varastotuotteet ovat näkyvillä kaupassamme.
Valikoimamme on tarkoituksellisesti rajallinen, jotta voimme panostaa laatutasoon ja riittävään varastointiin.

Varastomme sijaitsevat Oulun Ruskossa. Yhteensä varastotilaa on noin 90-100 m²

Tilaa näyte tuotteesta veloituksetta!

Sähkösuunnittelija, voit tilata näytteen haluamastasi tuotteesta ilmaiseksi.
Tilaa näyte kätevästi täyttämällä kääntöpuolen tiedot.

Sähkösuunnittelija, voit tilata näytteen haluamastasi tuotteesta ilmaiseksi.
Tilaa näyte kätevästi täyttämällä alla olevat tiedot.

Paneelit

Moduulivalaisimet

Alasvalot

Valonauhat

Valolistat

Virtalähteet 12V tai 24V

Muut tuotteet

Taattu laatu

Olemme ulkoistaneet valaisimien testauksen ja näin varmistaneet, että valaisimet täyttävät vaatimukset. Olemme alusta asti tehneet tuotepuolella yhteistyötä sähköalan ammattilaisten kanssa, mikä näkyy tuotteidemme laatutasossa ja asennettavuudessa.

Lojaali kauppakumppani

Keskitymme puhtaasti ammattiasiakkaidemme valaisintarpeisiin, emme siis tee kuluttajakauppaa.​

Kilpailukyky

Kaikki turha on karsittu toiminnastamme, me keskitymme olennaiseen. Tämä näkyy varmasti hintatasossamme.

Ota yhteyttä!

© Jupeled Oy 2021